Posted on

ÚJ AKKUMULÁTOR ELEKTROMOS KERÉKPÁRHOZ? SZEREZZE BE KÍNÁLATUNKBÓL!

Elektromos kerékpár akkumululátor Általános 12V 12aH (6-DZM-12)

Hamarosan itt a tavasz. Egyre többen veszik elő elektromos kerékpárjaikat, elektromos robogójukat. Hosszabb állás, különösen, ha nem volt feltöltve télen, az akkumulátorokat károsíthatja. Emiatt csökken a kapacitása, és ezzel együtt a megtehető táv is jelentősen lerövidül.

Ha Ön úgy érzi, hogy idő előtt kiürül az akkumulátor, akkor az minden bizonnyal cserére szorul.

Szerezze be az új akkumulátort kínálatunkból!

Választékunkban egyszerűen böngészhet az elektromos kerékpár akkumulátorok között, így rövid időn belül megtalálhatja az Önnek megfelelőt. Nem érdemes sokáig halogatni a cserélt, mert menet közben lefulladni rendkívül kellemetlen. Rendelje meg mihamarabb a szükséges terméket kínálatunkból!

Ha a vásárlás előtt tanácsot szeretne kérni az elektromos kerékpár akkumulátorok kiválasztását illetően vagy kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Posted on

Vásároljon benzinmotoros kerékpárt, és élvezze a komfortos utazás előnyeit!

A biciklik szerelmesei – a technika fejlődésének köszönhetően – nem csak hagyományos kerékpárok, hanem elektromos- vagy benzinmotoros kerékpárok is megtalálhatók. Utóbbi népszerűsége töretlen, hiszen használatához semmilyen engedélyre nincs szükség, csak egy bukósisakra és gyakorlatra a kerékpározásban, közlekedési szabályokban!


Kínálatunkban használt és új benzinmotoros kerékpárok közül is válogathat, melyek rendkívül megbízhatóak és kedvező áron beszerezhetőek, ennek köszönhetően bárki számára elérhetővé válik a kényelmes utazás. A benzinmotoros kerékpárokat hosszabb-rövidebb távokra is használhatja, de elsősorban azok számára ajánljuk, akik ideális megoldást keresnek például a munkahelyükre történő bejutáshoz.

Választékunkban különböző típusú benzinmotoros kerékpárok érhetőek el, így Ön az igényeihez mérten választhatja ki az ideális közlekedési eszközt. Ha nem igazodik ki a technikai adatok között, kérje bátran kollégáink segítségét, akik készséggel állnak a vásárlók rendelkezésére!

Élvezze Ön is az utazást benzinmotoros kerékpárokkal, vásároljon minőségi terméket kínálatunkból: https://elektromos-kerekparbolt.hu/termekkategoria/benzinmotoros-kerekpar-uj/