Posted on

Használjon Ön is elektromos kerékpárt a tisztább környezetért 2020-ban!

Z-Tech ZT-03 Elektromos kerékpár

Elektromos kerékpár, elektromos robogó

Újraindul a hétköznapi élet – és ezzel az elektromos kerékpározás – a rendkívüli Covid-19 helyzet után.

Való igaz elhamarkodott gondolatként is el lehetne könyvelni a kijelentést, de legyünk pozitívak!

Az Európai Unióban és Magyarországin is nyitnak a határok és egyre több helyen enyhülnek a korlátozások. Ezzel párhuzamban az elektromos kerékpárok, robogók piaca is újra felélénkülni látszik. A több hónapig veszteglő áruszállítás várva vártan beindul így az Ön által kiválasztott elektromos kerékpárt hamarosan új családtagként üdvözölheti. A rendkívüli helyzet ellenére az elektromos járműipar iránti érdeklődés töretlen, hiszen nem csak tiszta és környezetbarát hanem nem utolsó sorban költségtakarékos. Az üzemanyag árak nagyot zuhantak a leállás alatt, viszont ez a tendencia már most robbanásszerűen megfordult. Hétről-hétre lineáris emelkedést tapasztalhatunk ami az autótulajdonos családok számára több ezer forint többletköltséget jelent minden egyes hónapban. Ennek tudatában illetve a jó idő beköszöntével a helyes döntés most az elektromos kerékpárok és robogók mellett szól.

PEDELEC elektromos kerékpár

Amennyiben Ön megmaradna a hagyományos kerékpározás élménye mellett bátran ajánlhatjuk Pedelec meghajtású elektromos kerékpárjainkat. Ebben az esetben megmarad a kerékpározás élménye, hiszen izomerő hajtása mellett élvezheti az elektro-motor rásegítés előnyeit.

Mondanunk sem kell, hogy milyen pozitív élettani hatásai vannak a kerékpározásnak. Testet lelket karban tartja és nem mellesleg kíméletesen lehet tenni a mozgásszegény életmód ellen.

Ha inkább a dinamikus gyors közlekedés híve ebben az esetben bátran ajánljuk nagyobb teljesítményű elektromos robogóinkat. A nagyobb hatótáv és erősebb nyomaték garantáltan nem hagyja cserben a mindennapokban. Ebben az esetben megizzadni sem kell, hiszen semmilyen izomerőt nem szükséges hozzáadni a mozgási energiához. Elsősorban munkába járáshoz és hétköznapi közlekedéshez, nagy bevásárlásokhoz ajánljuk.

A jelenlegi rendkívüli helyzet igaz alábbhagyni látszik viszont mindezek ellenére hazánkban is továbbra javasolt az elővigyázatosság és körültekintés. Éppen emiatt a tömegközlekedés mellőzése továbbra is egy felelősségteljes döntés amihez az elektromos kerékpározás kitűnő választás lehet!

Használja ki a jó időt és töltse kint a szabad levegőn és élvezze a határtalan szabadságot amit ez a közlekedési forma nyújt Önnek!

Cégünk a Rekord-Mobil Kft. immáron 25 éve áll a kétkerekű közlekedési eszközöket használók rendelkezésére. Tekintse meg óriási elektromos jármű választékunkat és válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet!

Díjmentes tanácsadással állunk vásárlóink rendelkezésére.

Telefonon és e-mailben is elérhetőek vagyunk. Elérhetőségeink: https://elektromos-kerekparbolt.hu/kapcsolat oldalon vagy a honlapunk címsorában is megtalálható.

Várjuk megtisztelő érdeklődését!

Rekord-Mobil Kft. csapata

Posted on

Mi is az a PEDELEC kerékpár

Lofty 6 City 26" Elektromos KerékpárRöviden: a pedelec kerékpár az elektromos kerékpárok egy olyan változata, amelyen nincs gázkar.

Az elektromos motor a pedál tekerésekor kapcsol be automatikusan és segíti a haladást.

Az elektronika automatikusan érzékeli a tekerés sebességét és ennek megfelelőn szabályozza a teljesítményt. Ennek köszönhetően pille könnyű a tekerés az elektromos kerékpárral akár szembe szélben is.

A PEDELEC kerékpár a hatályos jogszabályok szerint kerékpárnak minősül, így nem kötelező rá jogosítvány és bukósisak sem.

Ha ön is kedvet kapott a pille könnyű kerékpározáshoz, látogasson el üzletünkbe és kérje kollégáink segítségét a vásárláshoz!

Távolabb lakik? Az sem gond! Kollégáink e-mailben és telefonon is állnak rendelkezésre részletes tájékoztatóval. A megrendelt termékeket házhoz is szállítjuk postai úton, vagy járművek esetén saját zárt furgonunkban.

Posted on

Vásároljon elektromos kerékpárt, és élvezze a komfortos utazás előnyeit!

A biciklik szerelmesei – a technika fejlődésének köszönhetően – nem csak hagyományos kerékpárok, hanem elektromos- vagy benzinmotoros kerékpárok is megtalálhatók.

Tornádó Elektromos Kerékpár bélyegkép
Tornádó Elektromos Kerékpár bélyegkép

Az elektromos kerékpárok az utóbbi időben rendkívüli népszerűségre tettek szert. Használatához semmilyen engedélyre nincs szükség!

Kínálatunkban használt és új termékek közül is válogathat, melyek rendkívül megbízhatóak és kedvező áron beszerezhetőek, ennek köszönhetően bárki számára elérhetővé válik a kényelmes utazás.

Elsősorban azok számára ajánljuk, akik ideális megoldást keresnek például a munkahelyükre történő bejutáshoz.

Választékunkban Több márka és számos típus is elérhető, így Ön az igényeihez mérten választhatja ki az ideális közlekedési eszközt.

Ha nem igazodik ki a technikai adatok között, kérje bátran kollégáink segítségét, akik készséggel állnak a vásárlók rendelkezésére!

Általuk forgalmazott elektromos kerékpár márkák: Lofty, Polymobil, Tornádó, Z-Tech

Élvezze Ön is a pedálozás nélküli utazást, vásároljon minőségi terméket kínálatunkból:

https://elektromos-kerekparbolt.hu/elektromos-kerekpar-uj/

https://elektromos-kerekparbolt.hu/elektromos-kerekpar-hasznalt/