Posted on

Mi is az a PEDELEC kerékpár

Lofty 6 City 26" Elektromos KerékpárRöviden: a pedelec kerékpár az elektromos kerékpárok egy olyan változata, amelyen nincs gázkar.

Az elektromos motor a pedál tekerésekor kapcsol be automatikusan és segíti a haladást.

Az elektronika automatikusan érzékeli a tekerés sebességét és ennek megfelelőn szabályozza a teljesítményt. Ennek köszönhetően pille könnyű a tekerés az elektromos kerékpárral akár szembe szélben is.

A PEDELEC kerékpár a hatályos jogszabályok szerint kerékpárnak minősül, így nem kötelező rá jogosítvány és bukósisak sem.

Ha ön is kedvet kapott a pille könnyű kerékpározáshoz, látogasson el üzletünkbe és kérje kollégáink segítségét a vásárláshoz!

Távolabb lakik? Az sem gond! Kollégáink e-mailben és telefonon is állnak rendelkezésre részletes tájékoztatóval. A megrendelt termékeket házhoz is szállítjuk postai úton, vagy járművek esetén saját zárt furgonunkban.

Posted on

Vásároljon elektromos kerékpárt, és élvezze a komfortos utazás előnyeit!

A biciklik szerelmesei – a technika fejlődésének köszönhetően – nem csak hagyományos kerékpárok, hanem elektromos- vagy benzinmotoros kerékpárok is megtalálhatók.

Tornádó Elektromos Kerékpár bélyegkép
Tornádó Elektromos Kerékpár bélyegkép

Az elektromos kerékpárok az utóbbi időben rendkívüli népszerűségre tettek szert. Használatához semmilyen engedélyre nincs szükség!

Kínálatunkban használt és új termékek közül is válogathat, melyek rendkívül megbízhatóak és kedvező áron beszerezhetőek, ennek köszönhetően bárki számára elérhetővé válik a kényelmes utazás.

Elsősorban azok számára ajánljuk, akik ideális megoldást keresnek például a munkahelyükre történő bejutáshoz.

Választékunkban Több márka és számos típus is elérhető, így Ön az igényeihez mérten választhatja ki az ideális közlekedési eszközt.

Ha nem igazodik ki a technikai adatok között, kérje bátran kollégáink segítségét, akik készséggel állnak a vásárlók rendelkezésére!

Általuk forgalmazott elektromos kerékpár márkák: Lofty, Polymobil, Tornádó, Z-Tech

Élvezze Ön is a pedálozás nélküli utazást, vásároljon minőségi terméket kínálatunkból:

https://elektromos-kerekparbolt.hu/elektromos-kerekpar-uj/

https://elektromos-kerekparbolt.hu/elektromos-kerekpar-hasznalt/