REKORD-MOBIL KFT. Békéscsaba, Bajza u. 15. | Tel: +36 30 9451-436
00Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Elektromos Rokkantkocsi az év 365 napján!

A Rekord Mobil kft. több éve foglalkozik elektromos háromkerekűek, elektromos bevásárló kocsik illetve három / négykerekű elektromos rokkantkocsik forgalmazásával. Sajnos sokunk életében bekövetkezik az az időszak amikor mindennapi közlekedésünkhöz elengedhetetlen erre a közlekedési formára való váltás.

Ahogyan telnek-múlnak az évek testünk folyamatosan öregszik és mozgásunk korlátozódik. Bizony az ízületek kopnak és azok a kellemes régi rohanós-séták már nem is olyan kellemesek. Ilyenkor találkozunk először a sajnálatos öregkori jelenséggel: Mozgásunk korlátozottsága. Ilyenkor kifejezetten szükségünk lehet egy elektromos rokkantkocsi. Sokévi tapasztalatunk amikor családtagok, hozzátartozók segítik édesapjukat, édesanyjukat a választásban. Először nagyon nehéz feladat meggyőzni őket ennek a közlekedési eszköznek a szükségességére. Gyakran tagadással elutasítják de hamar be kell látni: Nélkülözhetetlen. Cégünknél kapható elektromos rokkantkocsik nem csak funkciójukat tekintve zseniálisak hanem külső megjelenésre is divatosak és jövőbe mutatóak.

Sokak számára a megnevezés is idegen ezért használhatjuk a mozgáskorlátozottakat segítő elektromos jármű szinonimát is.

Mindenesetre a lényegen nem változtat: A hétköznapok mozgás szabadságát, mindennapi rutinfeladatainkat ez az elektromos rokkantkocsi nagyban segíti. Az önálló élet gyakorlását nélkülözhetetlenül segíti.

A KRESZ is támogatja az elektromos mopedek használatát. Nincsennek jelentős korlátok a közlekedésben való részvételéhez. Az elektromos rokkantkocsi megengedett legnagyobb sebessége nem haladhatja meg a 10km/h -t . Ezáltal a járdán közlekedése nem tiltott valamint nem kell hozzá jogosítvány illetve bukósisak. Persze vannak olyan termékeink melyek teljesítményük miatt bukósisak kötelesek de ezt természetesen feltüntetjük és tájékoztatjuk a leendő tulajdonost.

Mindenekelőtt a vásárlás előtt javaslunk egy állapotfelmérést a leendő felhasználótól!

Egészségügyi korlátozottságán túl van-e esetleg más akadály mely az elektromos rokkantkocsi probléma mentes közlekedését akadályozná. Nem véletlenül, elvégre koncentrációt és figyelmet igényel zsúfolt utcán vagy forgalmas bevásárlóközpontban közlekedni vele.

Az általunk forgalmazott elektromos rokkantkocsik akkumulátorai rendszerint 12V-os rendszerben magasabb amperszámmal (36Ah, 50Ah, stb.) rendelkeznek. Ezáltal a mindennapos dinamikus használat biztosított. Ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy az elektromos rokkantkocsik akkumulátorainak gondozása épp oly fontos mint az elektromos kerékpárok akkumulátorai esetében. Nagyon fontos, hogy az elektromos rokkantkocsik akkumulátorát éppúgy óvjuk fagytól mentes helyen mint az elektromos kerékpárok akkumulátorát! Teljesen lemeríteni kifejezetten káros dolog amely az elektromos moped akkumulátorának élettartamát csökkentheti vagy egyes esetben tönkre is teheti.
Vásárlás előtt érdemes felkészíteni a fogadó környezetét és leendő otthonát. Akadály mentesíteni valamint a szükséges helyekre (lépcsőkre) rámpát helyezni. Érdemes a bejárati kapu szélességét is megmérni de tapasztalataink azt mutatják a szabvány méretű kapukon az elektromos rokkantkocsik akadálytalanul tudnak behajtani. Legalább 80cm széles kapu javasolt de a probléma mentes 90-100 cm széles biztosan kiszolgálja a mindennapi átjárást.

A továbbiakban több cikkel is szeretnék foglalkozni (elektromos kerékpárokon gondozásán kívül) az elektromos rokkantkocsik tudnivalóiról. Érdemes sűrűn visszalátogatni weblapjaink egyikére.

Nézzen szét bátran aktuális elektromos rokkantkocsi kínálatunkban! Cégünk immáron 26. éve áll az Önök rendelkezésére! Házhozszállítás országon belül saját teherautónkkal lehetséges!

Minden esetben közvetlenül tőlünk történik az átadás helyszíni szaktanácsadással, bemutatóval!

Mindezzel kapcsolatban érdeklődjön bátran! Forduljon hozzánk bizalommal!