REKORD-MOBIL KFT. Békéscsaba, Bajza u. 15. | Tel: +36 30 9451-436
00Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Robbanó üzemanyagárak! Váltson időben elektromos kerékpárra, elektromos robogóra!

Robbanó üzemanyagárak! Váltson időben elektromos kerékpárra, elektromos robogóra!

Ahogyan a híradásokban nap mint nap közlésre kerül a világban zajló külső tényezők hatására egyre nagyobb aggodalmat okoz az energiahordozók árának robbanása. Ez közvetlenül érinti az üzemanyagárakat is. Itt egy újabb nyomós érv és indok, hogy elektromos kerékpárra, elektromos robogóra váltson! Talán joggal ki is jelenthetjük: Vidéki városokban és külső kerületekben abszolút megállja a helyét minden elektromos kétkerekű jármű.

Ahogy a jövőkép kirajzolódik nagyon nem mindegy mennyit költünk közlekedésre. Az üzemanyagárak az év második felében átlépik az átlag háztartások lélektani tűréshatárát.
Ugyanaz a napi bevásárlás, hétköznapi közlekedési rutin több tízezer forintnyi üzemanyagköltséggel terhel meg minden egyes háztartást. Ha így számolunk bizony egy elektromos kerékpár vagy elektromos robogó akár nem egész egy év alatt vissza tudja hozni az árát! 
Kereskedésünk rögtön ki is tudja ajánlani legújabb termékét a Z-Tech ZT-13A illetve Z-Tech ZT-13B elektromos kerékpárjait. 26″ és 28″ kerék méretben 250W-os motorjával és tartós LI-ON akkumulátorával garantáltan a család kedvence lesz és egyáltalán nem mellékesen forint tízezreket spórolhat meg vele ha autó helyett valamelyik elektromos kerékpár családból választ.
Elektromos Kerékpárjaink rendszerint hátsó csomagtartóval rendelkeznek melyre felszerelhető hátsó kosár illetve néhány modellünk gyárilag első kosárral is fel van szerelve. Mindez a napi vásárlási rutinhoz nagy segítséget jelent a környékbeli szupermarketbe elgurulva.
Ne halogassa döntését! Elektromos Kerékpárra / Elektromos robogóra váltás pénztárcabarát, okos és környezettudatos döntései közé fog kerülni!
Érdeklődjön a Rekord Mobil Kft.-nél! Nézzen szét óriási elektromos kerékpár kínálatunkban! Várjuk Megtisztelő érdeklődését!
 
Rekor-Mobil Kft.
 
_______________________________________________________________________
A két kiajánlott termékhez belehetne szúrni linket: