REKORD-MOBIL KFT. Békéscsaba, Bajza u. 15. | Tel: +36 30 9451-436
00Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Durván elszállt üzemanyagárak! Most váltson elektromos kerékpárra!

A közelmúltban átlépte az 500 FT-os literenkénti árat a benzin és gázolaj. Ez már az a lélektani határ amit nincs autós aki ne érezne meg. 1 évvel ezelőtti literenkénti árhoz képest legalább 40 %-os áremelkedésről beszélünk. Negyven százalék! Egy olyan horrorisztikus szám ami nem keveset vesz ki minden egyes háztartás zsebéből nap mint nap. Kevesebb pénz marad a hétköznapi dolgainkra, a családra és magunkra. Éppen ezért érdemes megfontolni az elektromos kerékpárra vagy elektromos robogóra váltást.

Miért is? Legfőképpen azért mert az elektromos kerékpár fogyasztási költsége továbbra is elenyészően alacsony ha pedig ilyen benzinárak mellett egy személyautóéhoz viszonyítjuk akkor gyakorlatilag a nullához konvergál.

Az elektromos kerékpárok és elektromos robogók éves biztosítási díja pár ezer forinthoz közelít. Gyakorlatilag ez tizede egy személyautóéhoz képest. Nem kell számolnunk parkolási díjakkal hiszen ezekre a járművekre nincs ilyen kötelezettség. További előnyként sorolhatjuk a dinamikus mobilitást hiszen forgalomba sokkal könnyebben haladhatunk és a parkolóhely keresés is gyakran lehetetlen küldetés egyes városokban. Mindezt egy elektromos kerékpárral, elektromos robogóval pillanatok alatt meg lehet oldani.

Az elektromos kétkerekűek egyetlen hátránya a hidegebb hónapokban közlekedés illetve a rakodási tér hiánya. Ezt a hátrány kompromisszummal is remekül lehet kezelni. Réteges öltözködés illetve speciális motoros kesztyű, kabáttal (melynek széles kínálatát üzletünkbe megtalálja) is gond nélkül lehet hidegebb hónapokban közlekedni. Gyakorlatilag az év maximum 2-3 hónapja nem alkalmas a kétkeréken közlekedésre. Csomagok szállításának tekintetében vitathatatlan egy elektromos kerékpár nem tud vetekedni személyautóval. Több modellünkön is van első illetve hátsó kosár melyek elegendőek a mindennapi bevásárláshoz. Egy autó melletti közlekedési alternatívaként kiváló választás az elektromos kerékpár, elektromos robogó.
Nem kell sokáig számolni ahhoz ha éves szinten gondolkodunk a hétköznapi kisebb bevásárlásokra, ügyintézésekre esetleg környékbeli kirándulásra melyhez elektromos kerékpárt, elektromos robogót használunk. Kétség nem fér hozzá melyik a gazdaságosabb választás: Elektromos kerékpár vagy személyautó. Több mint 500 FT-os üzemanyagárak mellett több tízezer forintos megtakarítással számolhatunk annak függvényében mennyit használjuk éves szinten.

Ne halogassa döntését tovább nézzen szét óriási választékunkban a webáruházunkban. Döntését szaktanácsadással segítjük!

Forduljon hozzánk bizalommal!

Rekord-Mobil Kft. Békéscsaba
Telefon: +36 30 9451-436

Home