REKORD-MOBIL KFT. Békéscsaba, Bajza u. 15. | Tel: +36 30 9451-436
00Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Kategória: Egyéb

Egyéb

Mind a(z) 7 találat megjelenítve

 • Modeka 100% vízálló uniszex esőkesztyű

  3 990Ft

  Modeka 100% vízálló uniszex esőkesztyű Termék jellemzők: Tökéletes vízállóságot biztosító esőkesztyű minden időjárási körülményben. Végre egy termék, ahol nem számít mekkora felhőszakadásban történik a motorozás hiszen az anyaga tökéletesen ellenáll akár a napokon át tartó esőzésnek is. Hosszú kialakítása még a motoros kabát csukló részét is védi. Soha többé nincs vizes csukló, kézfej! Univerzális méret …

  Modeka 100% vízálló uniszex esőkesztyűBővebben

  Bővebben
 • Modeka Lane férfi motoros cipő

  35 990Ft

  A Német Motorrad és Tourenfahrer motoros magazinok által is javasolt termék! Tourenfahrer : “Tökéletes városi viselet, stílusos , jó megjelenés!”

  Bővebben
 • Modeka Mondello férfi motoros cipő

  36 990Ft

  Kényelmes motoros cipő extra boka védelemmel és fényvisszaverő betétekkel.

  Bővebben
 • Modeka Panamericana (Szürke) négy évszakos férfi motoros kabát

  139 990Ft

  Modeka Panamericana (Szürke) négy évszakos férfi motoros kabát

  A termék a Nemzetközi Motorrad magazin 2018/17-es számában Sehr Gut minősítést szerzett és ár-érték versenyt is nyert! A szakértők véleménye: “A Modeka Panamericana kényelme ,biztonsága és tárolásra kialakított részei példamutatóak! “

  A Panamericana kabát és nadrág az Enduro magazin 2019-es évi első számában is sikerrel szerepelt! Ár- Érték versenyt nyert ! A magazinban a Panamericana kabát és nadrág szellőzését emelték ki és az ötletes kialakítását!

  A Motorrad TIPP 2019. januárjában szintén kimagaslóan jónak találta a Panamericana szettet!

  A Motorrad &Reisen magazin 2019 januárjában az alábbiakat közölte a tesztgyőztes termékről:” A Modeka Panamericana egy nagyon jól átgondolt ötletes részleteket tartalmazó egész évben használható négy évszakos motoros termék!”

  Bővebben
 • Modeka Speed Tech fekete motoros csizma

  54 990Ft

  A Modeka Speed Tech csizma a nemzetközileg legelismertebb Motorrad motoros magazin 2018. évad 9. lapszámában GUT minősítést szerzett és ár-érték versenyt nyert!

  Bővebben
 • Modeka X-Vent gyermek motoros kabát

  33 990Ft

  Modeka X-Vent gyermek motoros kabát

  Ez a termék egy Hálós felületű gyermek motoros dzseki. Ezzel a megoldással kiválóan szellőző és kivehető membránnal ellátott kabátként van jelen a piacon. Rendkívüli komfortérzetet biztosítanak a viselőjének és élvezetessé teszik a motorozást!

  Bővebben