REKORD-MOBIL KFT. Békéscsaba, Bajza u. 15. | Tel: +36 30 9451-436
00Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Lassan de biztosan érkezik a tavasz kezdődik az elektromos kerékpárok szezonja!

LOFTY Avalon 9 Elektromos Robogó (Piros)

Lassan de biztosan érkezik a tavasz kezdődik az elektromos kerékpárok szezonja!

Még ha lassan is de elköszönhetünk a téli hónapoktól. Legalábbis ami az időjárásunkat illeti hiszen az elmúlt napok a naptári tavaszt hozzák lassan. Mindezek ellenére a hideg idő nehezen enged a szorításából. Valójában igaz a reggeli 2-4 fokok messze nem optimálisak az elektromos kerékpározáshoz. Mindez azonban hamarosan fordulatot vesz. Ezzel egyidejűleg azonban másik újabb érv kerül a rendszeres elektromos kerékpározáshoz. Az idei évben az üzemanyagárak valóban fixálva vannak azonban ha a rögzítés feloldásra kerül sajnos az árban igen markáns növekvő tendencia fog bekövetkezni.

Amennyiben még idén úgydönt, hogy pl. egy pedelec elektromos kerékpárra pattan már az idei évben is rengeteget spórolhat! Sokan úgy gondolják, hogy az autó és elektromos kerékpár teljesen más kategória. Ebből következik, hogy összehasonlíthatatlan közlekedési eszköz az elektromos kerékpározás illetve személyautózás.

Raktér valamint csomagszállítás szempontjából vitathatatlan, hogy az autó nyeri a versenyt az elektromos kerékpárral szemben. Ám városi távon belül ezzel az egyetlen egy előnyével ki is merült a megmérettetés. Az elektromos kerékpározás nem csak tiszta közlekedési forma, hanem dinamikus és verhetetlenül gyors. Nem csak a forgalmi dugókban várakozást tudja megspórolni hanem a nem ritkán hosszú és idegtépő parkolóhely keresést is. Pedelec -es elektromos kerékpárral akár a célja közvetlen közelében megállhat rengeteg időt spórolva. Ezután más dolga sincs mint dinamikusan folytathatnia hétköznapi teendőit az elektromos kerékpárja biztos segítőpartnere lesz.

A Pedelec rendszert külön ajánljuk azon kedves ügyfeleinknek akik a hagyományos kerékpározás módozatát nem szeretnék teljes mértékben mellőzni de mindezek mellett szeretnek dinamikusan haladni céljuk felé. Egy tökéletes aranyközépútról van szó, hiszen a pedelec rendszerhez izomerő is párosul. Teljes mértékében nem fáradunk el és ami legfontosabb nem is mondhatjuk azt, hogy mozgásszegény a közlekedési formánk. Hiszen valamennyi belevitt önálló izomerő szükséges a továbbhaladáshoz.

A 2022-es év elektromos kerékpárok tekintetében is hozott cégünk számára újdonságokat. Széles választékunk az Önök rendelkezésére áll egész évben. Több éves partnerviszonynak köszönhetünk melyek különböző elektromos kerékpár márkákat képviselnek! Jelenleg négy márkatípust forgalmazunk békéscsabai üzletünkben: Z-Tech, Polymobil, Lofty valamint Tornádó és Volta. Ezek az elektromos kerékpárok illetve elektromos robogók széles palettájával állunk vásárlóink rendelkezésére. Mielőtt dönt feltétlen érdemes felkeresnie minket személyesen. Amennyiben a köztünk levő földrajzi távolság miatt nem lehetséges továbbra is segítségére tudunk lenni a helyes választásában. Telefonos megkeresés esetén széleskörű szakmai tájékoztatással állunk rendelkezésére. A döntés mindig a vásárlóé, hogy melyik elektromos kerékpár fajta áll a legközelebb hozzá. Természetesen több szempont alapján szűkíthető az elektromos kerékpár kiválasztása: felhasználási mód, megjelenés illetve árfekvés.

Bármelyik elektromos kerékpár mellett dönt az idei évben garantáltan sok tízezer forintot megtud spórolni helyettesítő közlekedési eszközként az üzemanyagárakból!

Nézzen szét széleskörű elektromos kerékpár kínálatunkban weblapjainkon és forduljon hozzánk bizalommal! A Rekord Mobil Kft. immáron 25 év tapasztalatával segít Önnek a választásban!