Tel.: 06-66/444-999, +36-30-9-451-436 E-mail: rekordmobil@alfold.net

| REKORD MOBIL KFT. | Tel.:+36-30-9-451-436 | 5600 Békéscsaba, Bajza u. 15.

Rólunk

Miért a Rekord Mobil Kft.? 

 

Vállalkozásunk idén 22. életévét Ünnepli! Minderre igazán büszkék lehetünk, hiszen több mint 2 évtized jelentős élettartam egy vállalkozásnak! 

Cégünk megfelelő szakmai háttér hiányában valamint kedves vásárlóink lelkiismeretes kiszolgálása nélkül ezzel az életkorral nem büszkélkedhetne.

Több mint két évtized tapasztalatával a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére! Minden esetben pontos, precíz és szakszerű szaktanácsadással állunk az Önök rendelkezésére! 

Különböző kiszállítási módok közül választhat, amelyik Önnek a legkényelmesebb! Hagyományos kézbesítési forma mellett (Magyar Posta, Futárszolgálat) egyedülálló módon akár válaszhatja a személyes átvételt

tőlünk, kereskedőtől. A termék átadásakor helyszíni szaktanácsadással közvetlenül tőlünk, személyesen kapja készhez a kiválasztott járművet! 

Boltunk földrajzi távolság miatt ne aggódjon! Büszkén jelenthetjük ki, hogy a legkisebb alkatrésztől az akár 100 kg-ot is meghaladó elektromos rokkantkocsinkig az elmúlt években mindent házhoz juttattunk!

Minden termékünk megérkezett céljához legyen szó akár Nyugat-Magyarországi kistelepülésről, akár Észak-Kelet magyarországi községig. 

Érdeklődő megkeresése esetén azonnal velünk lép kapcsolatba! Mind telefonos valamint E-mailben történő érdeklődés esetén is azonnal az eladóval lép kapcsolatba. Nincs ügyfélszolgálati munkatárs, több perces hívásvárakoztatás vagy telefonos menük beláthatatlan sora! Ön azonnal megkapja kérdésére a választ! Mindemellett jelentős raktárkészlet. Két évtized alatt sikeresen kitapasztaltuk mely termékekre van a legnagyobb kereslet és igyekeztünk raktárkészleten tartani úgy, hogy Ön elégedetten megtalálja azt amit keres. Legjobb tudásunk szerint igyekszünk Önt azonnal kiszolgálni a kívánt termékkel!  

Garanciális kérelmek esetén cégünk igyekszik rugalmasan és minél gyorsabban eljárni. Az Ön elégedettsége számunkra a legfontosabb ezért bármilyen utólagos meghibásodás esetén (amennyiben garanciális időn belül a garanciális feltételek

teljesülnek) igyekszünk lehető leggyorsabban és legkorrektebben eljárni legyen szó Elektromos Kerékpárról Benzinmotoros Kerékpárról, Motorról, Robogóról!

 

Köszönjük eddigi és új vásárlóink megtisztelő bizalmát!

NyomtatásE-mail

Telefon: +36-66-444-999
Mobil: +36-30-9451-436
E-mail: rekordmobil@alfold.net