REKORD-MOBIL KFT. Békéscsaba, Bajza u. 15. | Tel: +36 30 9451-436
00Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Nyakunkon a tavasz kezdődik az elektromos kerékpárok szezonja

LOFTY Elektromos Kerékpárok kategóriája

Még ha lassan is de búcsúzik a tél. Legalábbis ami az időjárásunkat illeti hiszen már benne vagyunk a naptári tavaszban. Mindezek ellenére a tél nehezen enged a szorításából. El kell ismerni a reggeli 2-4 fokok messze nem kedveznek az elektromos kerékpározásnak de ez időjárási állapot hamarosan fordulatot vesz. Ezzel párhuzamban azonban másik újabb érv kerül az elektromos kerékpár rendszeres használatához. Az idei évben az üzemanyagárak növekvő trendje egyre magasabb fenntartási költséget eredményez az autótulajdonosok számára.

Amennyiben most dönt úgy, hogy egy pedelec elektromos kerékpárra pattan már az idei évben is rengeteget spórolhat. Sokan gondolják úgy, hogy az autó és elektromos kerékpár teljesen más kategóriájából adódva két összehasonlíthatatlan közlekedési eszköz.

Raktér illetve csomagszállítás szempontjából vitathatatlan, hogy az autó nyer az elektromos kerékpárral szemben. Ám városi távon belül ezzel az egy nagy előnyével ki is merült a megmérettetés. Az elektromos kerékpározás nem csak tiszta közlekedési forma, hanem dinamikus és gyors. Nem csak a forgalmi dugókban várakozást tudja megspórolni hanem a nem ritkán hosszú és idegtépő parkolóhely keresést is. Pedelec -es elektromos kerékpárral akár a célja közvetlen közelében megállhat és már folytathatja is hétköznapi teendőit.

A Pedelec rendszert külön ajánljuk azon kedves ügyfeleinknek akik a hagyományos kerékpározás módozatát nem szeretnék teljes mértékben mellőzni de mindezek mellett szeretnek dinamikusan haladni céljuk felé. Egy tökéletes aranyközépútról van szó, hiszen a pedelec rendszerhez izomerő is párosul. Így nem fáradunk el teljes mértékben és nem is mondhatjuk azt, hogy mozgásszegény a közlekedési formánk hiszen azért valamennyi belevitt önálló izomerő szükséges a továbbhaladáshoz.

A 2021-es év elektromos kerékpárok tekintetében is hozott cégünk számára újdonságokat. Továbbra is széles választékkal állunk az Önök rendelkezésére. Több éves partnerviszonynak örülhetünk melyek különböző elektromos kerékpár márkákat képviselnek! Jelenleg négy különféle márkatípust forgalmazunk: Z-Tech, Polymobil, Lofty valamint Tornádó. Ezen elektromos kerékpárok illetve elektromos robogók széles palettájával állunk vásárlóink rendelkezésére. Döntése előtt feltétlen érdemes felkeresnie minket személyesen. Amennyiben ez földrajzi távolság miatt nem lehetséges továbbra is segítségére tudunk lenni a helyes választásában. Telefonon széleskörű szakmai tájékoztatással állunk rendelkezésére. A döntés mindig a felhasználóé melyik elektromos kerékpár típus áll a legközelebb hozzá. Természetesen több ismérv alapján szűkíthető az elektromos kerékpár kiválasztása: felhasználási mód, design illetve árfekvés.

Akármelyik elektromos kerékpár mellett dönt az idei évben garantáltan sok tízezer forintot megtud spórolni helyettesítő közlekedési eszközként!

Nézzen szét széleskörű elektromos kerékpár kínálatunkban weblapjainkon és forduljon hozzánk bizalommal!

A Rekord Mobil Kft. immáron 25 év tapasztalatával segít Önnek a választásban!

2021-es LOFTY eletromos kerékpár katalógusunk elérhető ITT.

2021-es POLYMOBIL eletromos kerékpár katalógusunk elérhető ITT.

2021-es TORNADO eletromos kerékpár katalógusunk elérhető ITT.

2021-es Z-TECH eletromos kerékpár katalógusunk elérhető ITT.