REKORD-MOBIL KFT. Békéscsaba, Bajza u. 15. | Tel: +36 30 9451-436
00Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Z-Tech ZT-09 Elektromos Kerékpár (Robogó Jellegű) (Fehér)

389 000Ft

Z-Tech ZT-09 Elektromos Kerékpár (Robogó jellegű) fehér színben.

Z-Tech ZT-09 A Elektromos Kerékpár (Robogó jellegű) (Fehér)
48V 12Ah / Ólom akkumulátoros


KRESZ Szerinti kategória: Elektromos kerékpár
Motor típusa: Kefe nélküli agymotor
Motor névleges teljesítmény: 250W – 350W
Motor névleges feszültség: 48V
Max. sebesség: 25km/h
Max. hatótávolság: 30-40km
Max. terhelhetőség: 130kg
Első fék: Dobfék
Hátsó fék: Dobfék
Felni és gumiméret: 16″ x 2.50
Akkumulátor típus: Ólom akkumulátor
Akkumulátor kapacitás: Ah 12Ah
Akkumulátor feszültség: 4x 12V
Nettó Önsúly: 67kg
Bruttó önsúly: 75kg

LISTA Ár: 389 000 FT
(+beüzemelési költség)*

*Beüzemelési költség: Az Elektromos Kerékpár importőrünktől dobozban, szétszerelt állapotban érkezik hozzánk. Szakszervizünk vállalja az Elektromos Kerékpár teljes körű szakszerű  összeszerelését, átvizsgálását az átadáshoz.

Kiegészítő Információ: Magyarországon jelenleg érvényben lévő jogszabályok szerint ez a termék kerékpárként használható! A forgalomban való részvételhez bukósisak, jogosítvány, biztosítás nem szükséges. Mindezek ellenére saját biztonsága érdekében bukósisak használatát kimondottan javasoljuk az elektromos kerékpározáshoz! Gázkarral nincs felszerelve így a 250W maximális teljesítményű elektro-motor a pedál folyamatos tekerésével aktiválódik. Pedálrásegítéssel maximum 25km/h sebességet tesz lehetővé. Amikor a pedál izomerővel történő tekerése abbamarad az elektromos kerékpár motorrásegítése is megszűnik.

Mi is a Pedelec? Olyan elektromos rásegítésű rendszer, mely a gyakorlatban megtöbbszörözi az emberi izomerő hatékonyságát a pedál hajtásával egyidőben. Ezáltal az elektromos meghajtás nem külön, hanem együtt dolgozik az elektromos kerékpárt használóval. Pedelec meghajtás segítséget nyújt az erős szemből érkező szél-, emelkedő- illetve izomfáradással szemben. Lényegében kivédi azokat a hátrányokat, melyek a sima kerékpározás élményét rontja. Bármilyen további kérdése merül fel a termékkel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal ( 36-30-9-451-436 ; 36-66-444-999).

Ez is érdekelheti Önt! Elektromos kerékpárok, alkatrészek, robogók, motoros ruházat, kiegészítők fellelhetőek weblapjainkon:

rekordmotor.hu
rekordmobil.hu
elektromos-kerekparbolt.hu
motorkerekparalkatresz.hu
Termékbemutató Yotube csatornánk: RM Youtube Channel

Cikkszám: RM-516 Kategória: Címkék: , ,