Z-Tech ZT-07 /A Litiumos Elektromos Kerékpár

207 000 Ft

Z-Tech ZT-07 Lithium Ion akkumulátorral rendelkező Elektromos Kerékpár. 250W-os elektromos motorteljesítménnyel. Ez az elektromos kerékpár csak Pedelec üzemmódban működik, gázkar nincs rajta! Érdeklődjön bátran!

1 készleten

Cikkszám: RM-331 Kategória: Címkék: , , , ,

Leírás

Z-Tech ZT-07 /A Litium Akkumulátoros Elektromos Kerékpár

 

 

Akkumulátor típusa: Litium-Ion akkumulátor

Típus: Z-Tech ZT-07 Camping Jellegű Elektromos Kerékpár

Motorteljesítmény: 250W

Üzemi feszültség: 36V

Akkumulátor kapacitása: 9 Ah

Kerékméret: 20″

Teherbírás: 120 Kg

Motor típusa: Kefe nélküli agymotor

Végsebesség: 25-35 Km/h

Hatótáv: 30 – 40 Km

Töltési idő: 4 – 5 óra

Fékek: Első fék V fék / hátsó fék szalagfék

Önsúly: 30 kg

 

Ár: 207 000 FT

(+Beüzemelési Költség)*

*Beüzemelési költség: Az Elektromos Kerékpár importőrünktől dobozban, szétszerelt állapotban érkezik hozzánk. Szakszervizünk vállalja az Elektromos Kerékpár teljes körű szakszerű  összeszerelését, átvizsgálását az átadáshoz.

Kiegészítő Információ: Magyarországon jelenleg érvényben lévő jogszabályok szerint ez a termék kerékpárként használható! A forgalomban való részvételhez bukósisak, jogosítvány, biztosítás nem szükséges. Mindezek ellenére saját biztonsága érdekében bukósisak használatát kimondottan javasoljuk az elektromos kerékpározáshoz! Gázkarral nincs felszerelve így a 250W maximális teljesítményű elektro-motor a pedál folyamatos tekerésével aktiválódik. Pedálrásegítéssel maximum 25km/h sebességet tesz lehetővé. Amikor a pedál izomerővel történő tekerése abbamarad az elektromos kerékpár motorrásegítése is megszűnik.

Bármilyen további kérdése merül fel a termékkel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal (+36-30-9-451-436 ; +36-66-444-999).

Rekord Mobil Kft. Honlapjai:

rekordmotor.hu

rekordmobil.hu

elektromos-kerekparbolt.hu

motorkerekparalkatresz.hu