REKORD-MOBIL KFT. Békéscsaba, Bajza u. 15. | Tel: +36 30 9451-436
00Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Elektromos Kerékpár Akkumulátor 12V 20Ah Ritar

23 500Ft

Elektromos Kerékpár Akkumulátor 12V 22Ah

Elektromos Kerékpár Akkumulátor 12V 20Ah Ritar
Jelenleg Ritar márkában nem kapható! Ajánljuk helyette: Z-Tech 12V 22Ah Akkumulátor ugyanebben az árban, tulajdonságokkal!

– RITAR RT12220 Elektromos Kerékpár Alkatrész (Akkumulátor)
– Nagy teljesítményű elektromos kerékpárokhoz (robogó jellegű
elektromos kerékpár, Sellő, Tornádó típusokba)
– Ugyanabban a méretben 20Ah helyett 2Ah többet kap. 20Ah szabványméretével megegyezik.

20Ah LISTA Ár: 23 500 FT
22Ah LISTA Ár: 25 000 FT

Termékeink postázása a Magyar Posta MPL Csomagjaként történik. Ha a megrendelt benzinmotoros kerékpár, elektromos kerékpár alkatrésze raktárunkon van rögtön tudjuk csomagolni! Amennyiben alkatrész rendelését 14:00-ig leadja, rendszerint még aznap összeállítjuk a csomagot postázására! Elsőbbségi csomagként a helyi postás már a következő munkanap Önhöz viheti! Pénteki rendelés esetén következő hét első munkanapján várható a csomagja.  Bármilyen további kérdése van forduljon hozzánk bizalommal!

Ha cégünk és az Ön közötti földrajzi távolság nem jelentős bátran ajánljuk szakszervizünket az alkatrészek beszereléshez! Szervizigényes benzinmotoros kerékpárok, elektromos kerékpárok, elektromos robogók, elektromos rokkantkocsik, robogók beszállítását (elsősorban Békés megyében) saját teherautónkkal vállaljuk háztól-házig! Ennek feltételeiről és további részleteiről érdeklődjön bátran! Több mint két évtizedes tapasztalattal szakműhelyünk az Ön rendelkezésére áll!

Ez is érdekelheti Önt! Elektromos kerékpárok, alkatrészek, robogók, motoros ruházat, kiegészítők fellelhetőek a Rekord Mobil Kft. weblapjain:
rekordmotor.hu
rekordmobil.hu
elektromos-kerekparbolt.hu
motorkerekparalkatresz.hu
Termékbemutató Youtube csatornánk: RM Youtube Channel

Cikkszám: RM-036 Kategória: Címkék: , ,