Tornádó TRD 026 48V Cargo Max Elektromos Kerékpár (Bordó)

219 900 Ft

Tornádó TRD 026 típusjelzésű masszív felépítésű elektromos kerékpár. Masszív első kosár és felfüggesztés. Tökéletes választás a mindennapos elektromos kerékpárral való közlekedéshez

1 készleten

Cikkszám: RM-496 Kategória:

Leírás

Tornádó TRD 026 Cargo Max Elektromos Kerékpár (Bordó)

Teherbírás: 120 Kg

Üzemi feszültség: 48 V

Motorteljesítmény: 250W / 300W

Motor típus: Kefe nélküli agymotor

Végsebesség: 25 Km/h

Hatótávolság: 20 – 40 Km

Akkumulátor típus: Gondozásmentes zselés ciklikus akkumulátor

Akkumulátor kapacitása: 12 Ah

Akkumulátor töltő típusa: Zárt gondozásmentes akkumulátorok töltésére alkalmas automata töltő

Töltési idő: 6 – 8 óra

Az Elektromos Kerékpár Kerék mérete: 22″

Teleszkópvilla: Első teleszkóp

Fékek: Első Dobfék / Hátsó dobfék

Indukciós fékrendszer: IGEN

Információs kijelző: IGEN

Irányjelző: IGEN

Tömeg: 60 kg

Rendelhető színek: Ezüst, Bordó, Kék, Mattfekete

Ár: 219 900 FT

(+Beüzemelési Költség)*

*Beüzemelési költség: Az Elektromos Kerékpár importőrünktől dobozban, szétszerelt állapotban érkezik hozzánk. Szakszervizünk vállalja az Elektromos Kerékpár teljes körű szakszerű  összeszerelését, átvizsgálását az átadáshoz.

Kiegészítő Információ: Magyarországon jelenleg érvényben lévő jogszabályok szerint ez a termék kerékpárként használható! A forgalomban való részvételhez bukósisak, jogosítvány, biztosítás nem szükséges. Mindezek ellenére saját biztonsága érdekében bukósisak használatát kimondottan javasoljuk az elektromos kerékpározáshoz! Gázkarral nincs felszerelve így a 250W maximális teljesítményű elektro-motor a pedál folyamatos tekerésével aktiválódik. Pedálrásegítéssel maximum 25km/h sebességet tesz lehetővé. Amikor a pedál izomerővel történő tekerése abbamarad az elektromos kerékpár motorrásegítése is megszűnik.

Mi is a Pedelec? Olyan elektromos rásegítésű rendszer, mely a gyakorlatban megtöbbszörözi az emberi izomerő hatékonyságát

a pedál hajtásával egyidőben. Ezáltal az elektromos meghajtás nem külön, hanem együtt dolgozik az elektromos kerékpárt használóval.

Pedelec meghajtás segítséget nyújt az erős szemből érkező szél-, emelkedő- illetve izomfáradással szemben. Lényegében kivédi

azokat a hátrányokat, melyek a sima kerékpározás élményét rontja.

Bármilyen további kérdése merül fel a termékkel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal (+36-30-9-451-436 ; +36-66-444-999).

Ez is érdekelheti Önt! Elektromos kerékpárok, alkatrészek, robogók, motoros ruházat, kiegészítők fellelhetőek weblapjainkon:

rekordmotor.hu

rekordmobil.hu

elektromos-kerekparbolt.hu

motorkerekparalkatresz.hu