Polymobil MZ-10 Elektromos Kerékpár

199 000 Ft

Polymobil MZ-10 Elektromos Kerékpár. Futurisztikus kivitel, elöl kosár a kényelmes pakoláshoz. Alacsony átlépési magasságú elektromos kerékpár, melyre kifejezetten egyszerű és könnyű felülni. Csak Pedelec üzemmódban használható, gázkar nincsen hozzárendelve!

1 készleten

Cikkszám: RM-474 Kategória:

Leírás

Polymobil MZ-10 Elektromos Kerékpár

Raktáron: Fehér színben! Piros színben elfogyott!

Ajánlott alacsony magasságú Hölgyeknek, Uraknak!

 

Motor: Szénkefe nélküli elektromotor

Folyamatos névleges teljesítmény: 250W

Maximális teljesítmény: 350W

Akkumulátor: 48V 12Ah

Max. sebesség: 25 km/h

Méretek: 155cm hossz, szélesség: 72cm, magasság: 100cm

Tengelytáv: 105cm

Kerékméret: 14 x 2,5

Taposó magassága: 33cm

– Első csomagtartó, kosár

Elérhető színek: Piros, Fehér, Szürke

– Rendelhető 20Ah kivitelben (207 000 FT + beüzemelési Költségért)

 

Ár: 199 000 FT

(+Beüzemelési Költség)

*Beüzemelési költség: Az Elektromos Kerékpár importőrünktől dobozban, szétszerelt állapotban érkezik hozzánk. Szakszervizünk vállalja az Elektromos Kerékpár teljes körű szakszerű  összeszerelését, átvizsgálását az átadáshoz.

Kiegészítő Információ: Magyarországon jelenleg érvényben lévő jogszabályok szerint ez a termék kerékpárként használható! A forgalomban való részvételhez bukósisak, jogosítvány, biztosítás nem szükséges. Mindezek ellenére saját biztonsága érdekében bukósisak használatát kimondottan javasoljuk az elektromos kerékpározáshoz! Gázkarral nincs felszerelve így a 250W maximális teljesítményű elektro-motor a pedál folyamatos tekerésével aktiválódik. Pedálrásegítéssel maximum 25km/h sebességet tesz lehetővé. Amikor a pedál izomerővel történő tekerése abbamarad az elektromos kerékpár motorrásegítése is megszűnik.

Mi is a Pedelec? Olyan elektromos rásegítésű rendszer, mely a gyakorlatban megtöbbszörözi az emberi izomerő hatékonyságát

a pedál hajtásával egyidőben. Ezáltal az elektromos meghajtás nem külön, hanem együtt dolgozik az elektromos kerékpárt használóval.

Pedelec meghajtás segítséget nyújt az erős szemből érkező szél-, emelkedő- illetve izomfáradással szemben. Lényegében kivédi

azokat a hátrányokat, melyek a sima kerékpározás élményét rontja.

Bármilyen további kérdése merül fel a termékkel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal (+36-30-9-451-436 ; +36-66-444-999).

Ez is érdekelheti Önt! Elektromos kerékpárok, alkatrészek, robogók, motoros ruházat, kiegészítők fellelhetőek weblapjainkon:

rekordmotor.hu

rekordmobil.hu

elektromos-kerekparbolt.hu

motorkerekparalkatresz.hu