REKORD-MOBIL KFT. Békéscsaba, Bajza u. 15. | Tel: +36 30 9451-436
00Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

MT Synchrony Steel Bukósisak

29 900Ft

MT Synchrony Steel Bukósisak

MT Synchrony Steel Bukósisak

  • Zöld / Fehér

    Ár: 29 900 FT

 

Bukósisak tisztítási tippje: Bizonyos alkohol- és egyéb bázisú tisztítószerek szintén károsíthatják a bukósisak lakkozását!

Ezek használatát mellőzzük. Lehetőleg egy fürdőkádban langyos meleg (szükség esetén szappanos) vizet használjunk. Kerülve a durva dörzsölést puha vizes ronggyal finom mozdulatokkal tisztítsuk. Ezeket a tippeket a bukósisak meghálálja és sok éven át kiszolgálja biztonságunkat!

Fontos:

Az aktuális raktárkészletünkről illetve az elérhető méretekről megrendelés előtt minden esetben érdeklődjön telefonon, E-mailen!

– Csomagküldés lehetséges, azonban felhívnánk figyelmét az egyéni fejméretek/paraméterek vonatkozásában a bukósisakok vásárlás előtti személyes próbájának fontosságára!

Erre bemutatótermünkben lehetőség nyílik! Amennyiben a személyes próba nem lehetséges illetve a vásárló ettől eltekint az esetleges nem megfelelő méretre (kissebbre/nagyobbra) történő cserének további POSTAKÖLTSÉGE A VEVŐT TERHELI!

Az MT bukósisak termékcsaládja a megfelelő komfort mellett mindig a maximális védelemre törekszik! Emellett trendkövető formavilágának köszönhetően mára az MT bukósisak márka a szakma piacvezetői közt szerepel! Kereskedelmünkben bukósisakok mellett további motoros ruházat, protektorok, motoros kesztyűk illetve kiegészítők széles választéka található!

Ez is érdekelheti Önt! Elektromos kerékpárok, alkatrészek, robogók, motoros ruházat, kiegészítők fellelhetőek weblapjainkon:

rekordmotor.hu

rekordmobil.hu

elektromos-kerekparbolt.hu

motorkerekparalkatresz.hu

Cikkszám: RM-404 Kategória: