Lofty 6 City 26″ /24V Elektromos Kerékpár (Piros)

184 000 Ft

Lofty 6 City 26″ /24V Elektromos Kerékpár (Piros). Pedelec rásegítéses elektromos bicikli.

Kategória:

Leírás

Lofty 6 City 26″ /24V Elektromos Kerékpár (Piros)

Kerékméret: 26”
Szabvány: CE
Motor Típus: kefe nélküli
Motorteljesítmény: 250W
Max. Sebesség: 25km/h
Hatótávolság: 30-40 km
Terhelhetőség: 80 kg
Első fék: V fékes
Hátsó fék: Dob fékes
Akkumulátor kapacitás: 12ah
Akkumulátor típus: Ólom-sav akkumulátor
Akkumulátor töltési ideje: 5-7 óra
Akkumulátor feszültség: 12V 2 db
Önsúly: 25kg

 

Ár: 184 000 FT
(+beüzemelési költség)*

*Beüzemelési költség: Az Elektromos Kerékpár importőrünktől dobozban, szétszerelt állapotban érkezik hozzánk. Szakszervizünk vállalja az Elektromos Kerékpár teljes körű szakszerű  összeszerelését, átvizsgálását az átadáshoz.

Kiegészítő Információ: Magyarországon jelenleg érvényben lévő jogszabályok szerint ez a termék kerékpárként használható! A forgalomban való részvételhez bukósisak, jogosítvány, biztosítás nem szükséges. Mindezek ellenére saját biztonsága érdekében bukósisak használatát kimondottan javasoljuk az elektromos kerékpározáshoz! Gázkarral nincs felszerelve így a 250W maximális teljesítményű elektro-motor a pedál folyamatos tekerésével aktiválódik. Pedálrásegítéssel maximum 25km/h sebességet tesz lehetővé. Amikor a pedál izomerővel történő tekerése abbamarad az elektromos kerékpár motorrásegítése is megszűnik.

Mi is a Pedelec? Olyan elektromos rásegítésű rendszer, mely a gyakorlatban megtöbbszörözi az emberi izomerő hatékonyságát
a pedál hajtásával egyidőben. Ezáltal az elektromos meghajtás nem külön, hanem együtt dolgozik az elektromos kerékpárt használóval.
Pedelec meghajtás segítséget nyújt az erős szemből érkező szél-, emelkedő- illetve izomfáradással szemben. Lényegében kivédi
azokat a hátrányokat, melyek a sima kerékpározás élményét rontja.
Bármilyen további kérdése merül fel a termékkel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal (+36-30-9-451-436 ; +36-66-444-999).

Ez is érdekelheti Önt! Elektromos kerékpárok, alkatrészek, robogók, motoros ruházat, kiegészítők fellelhetőek weblapjainkon:
rekordmotor.hu
rekordmobil.hu
elektromos-kerekparbolt.hu
motorkerekparalkatresz.hu

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lofty 6 City 26″ /24V Elektromos Kerékpár (Piros)” értékelése elsőként