LOFTY 10 Elektromos Kerékpár (Bordó)

239 000 Ft

LOFTY 10 Elektromos Kerékpár bordó színben. Pedelec rásegítéses elektromos kerékpár.

 

1 készleten

Cikkszám: RM-347 Kategória:

Leírás

LOFTY 10 Elektromos Kerékpár (Bordó)

Akkumulátorok: 48V Feszültség (4x12V), 12Ah

Akkumulátor típusa: Ólomakkumulátor

Hatótáv: 35-40km

Max sebesség: 25km/h

Teherbírás: 120kg

Kerékméret: 22″

Fékek: Elöl hátul dobfék

Világítás: LED Lámpa elöl és Hátul

Extrák: Riasztó, szétnyithatós hátsó csomagtartó, első kosár fedeles,

elöl-hátul irányjelzővel rendelkezik, hátsó féklámpa

 

Ár: 239 000 FT

(+Beüzemelési Költség)*

*Beüzemelési költség: Az Elektromos Kerékpár importőrünktől dobozban, szétszerelt állapotban érkezik hozzánk. Szakszervizünk vállalja az Elektromos Kerékpár teljes körű szakszerű  összeszerelését, átvizsgálását az átadáshoz.

Kiegészítő Információ: Magyarországon jelenleg érvényben lévő jogszabályok szerint ez a termék kerékpárként használható! A forgalomban való részvételhez bukósisak, jogosítvány, biztosítás nem szükséges. Mindezek ellenére saját biztonsága érdekében bukósisak használatát kimondottan javasoljuk az elektromos kerékpározáshoz! Gázkarral nincs felszerelve így a 250W maximális teljesítményű elektro-motor a pedál folyamatos tekerésével aktiválódik. Pedálrásegítéssel maximum 25km/h sebességet tesz lehetővé. Amikor a pedál izomerővel történő tekerése abbamarad az elektromos kerékpár motorrásegítése is megszűnik.

Mi is a Pedelec? Olyan elektromos rásegítésű rendszer, mely a gyakorlatban megtöbbszörözi az emberi izomerő hatékonyságát

a pedál hajtásával egyidőben. Ezáltal az elektromos meghajtás nem külön, hanem együtt dolgozik az elektromos kerékpárt használóval.

Pedelec meghajtás segítséget nyújt az erős szemből érkező szél-, emelkedő- illetve izomfáradással szemben. Lényegében kivédi

azokat a hátrányokat, melyek a sima kerékpározás élményét rontja.

Bármilyen további kérdése merül fel a termékkel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal (+36-30-9-451-436 ; +36-66-444-999).

Ez is érdekelheti Önt! Elektromos kerékpárok, alkatrészek, robogók, motoros ruházat, kiegészítők fellelhetőek weblapjainkon:

rekordmotor.hu

rekordmobil.hu

elektromos-kerekparbolt.hu

motorkerekparalkatresz.hu