LOFTY 10 Elektromos Kerékpár (Bordó)

239 000 Ft

LOFTY 10 Elektromos Kerékpár bordó színben. Pedelec rásegítéses elektromos kerékpár.

 

1 készleten

Cikkszám: RM-347 Kategória:

Leírás

LOFTY 10 Elektromos Kerékpár (Bordó)


Akkumulátorok
: 48V Feszültség (4x12V), 12Ah
Akkumulátor típusa: Ólomakkumulátor
Hatótáv: 35-40km
Max sebesség: 25km/h
Teherbírás: 120kg
Kerékméret: 22″
Fékek: Elöl hátul dobfék
Világítás: LED Lámpa elöl és Hátul
Extrák: Riasztó, szétnyithatós hátsó csomagtartó, első kosár fedeles,
elöl-hátul irányjelzővel rendelkezik, hátsó féklámpa

 

Ár: 239 000 FT
(+Beüzemelési Költség)*

*Beüzemelési költség: Az Elektromos Kerékpár importőrünktől dobozban, szétszerelt állapotban érkezik hozzánk. Szakszervizünk vállalja az Elektromos Kerékpár teljes körű szakszerű  összeszerelését, átvizsgálását az átadáshoz.

Kiegészítő Információ: Magyarországon jelenleg érvényben lévő jogszabályok szerint ez a termék kerékpárként használható! A forgalomban való részvételhez bukósisak, jogosítvány, biztosítás nem szükséges. Mindezek ellenére saját biztonsága érdekében bukósisak használatát kimondottan javasoljuk az elektromos kerékpározáshoz! Gázkarral nincs felszerelve így a 250W maximális teljesítményű elektro-motor a pedál folyamatos tekerésével aktiválódik. Pedálrásegítéssel maximum 25km/h sebességet tesz lehetővé. Amikor a pedál izomerővel történő tekerése abbamarad az elektromos kerékpár motorrásegítése is megszűnik.

Mi is a Pedelec? Olyan elektromos rásegítésű rendszer, mely a gyakorlatban megtöbbszörözi az emberi izomerő hatékonyságát
a pedál hajtásával egyidőben. Ezáltal az elektromos meghajtás nem külön, hanem együtt dolgozik az elektromos kerékpárt használóval.
Pedelec meghajtás segítséget nyújt az erős szemből érkező szél-, emelkedő- illetve izomfáradással szemben. Lényegében kivédi
azokat a hátrányokat, melyek a sima kerékpározás élményét rontja.
Bármilyen további kérdése merül fel a termékkel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal (+36-30-9-451-436 ; +36-66-444-999).

Ez is érdekelheti Önt! Elektromos kerékpárok, alkatrészek, robogók, motoros ruházat, kiegészítők fellelhetőek weblapjainkon:
rekordmotor.hu
rekordmobil.hu
elektromos-kerekparbolt.hu
motorkerekparalkatresz.hu