Tel.: 06-66/444-999, +36-30-9-451-436 E-mail: rekordmobil@alfold.net

| REKORD MOBIL KFT. | Tel.:+36-30-9-451-436 | 5600 Békéscsaba, Bajza u. 15.

Tippek télre az elektromos kerékpárok tulajdonosai számára

elektromos kerékpározás

Manapság egyre több ember dönt az elektromos kerékpárok mellett, nem véletlenül, ugyanis sokkal kényelmesebb körülményeket biztosítanak az utazáshoz, mint a hagyományos kétkerekűek. Mivel a járművek elektromosak, téli időszakban is szívesen használják az emberek, azonban az évszakban bizonyos tényezőkre kiemelt figyelmet kell fordítani annak érdekében, hogy ne kelljen javíttatni az elektromos kerékpárt.

Cikk folytatása

NyomtatásE-mail

Tőlünk mindent megtudhat az elektromos kerékpárokról és még alkatrészt is vásárolhat!

Manapság a hagyományos kerékpárok mellett az elektromos típusok is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, mindegyik korosztálynál, ugyanis az elektromos kerékpárok teljesen más utazási élményt nyújtanak az emberek számára. Az elektromos kerékpárokkal tulajdonképpen megszűnnek a távolságok és még a késő ősszel is bátran használhatóak, ráadásul a hagyományos kétkerekűektől eltérően az elektromos kerékpárokkal rövidebb idő alatt lehet eljutni az célállomáshoz.

Cikk folytatása

NyomtatásE-mail

Ősszel még használhatja az elektromos kerékpárt, használja ki az előnyeit!

A kerékpározás ideje sajnos nem tart ki egész évben. De amíg még jó idő van, illetve kellően szárazak az utak, addig biztonsággal lehet kétkerekűre pattanni, és azon közlekedni. A kerékpározásnak még ősszel is szezonja van. A hagyományos kerékpár mellett az elektromos kerékpárt is érdemes még szem előtt tartani ezekben a hónapokban. Egyelőre a télnek még nincs itt az ideje, ráadásul mostanában az is jóval enyhébb, mint régebben. Az ősz ugyan már jóval csapadékosabb a nyárhoz képest, de ha az időjárás kegyes a kerékpárosokhoz, akkor nem kell a biciklit már egészen nyártól tavaszig nélkülözni.

Cikk folytatása

NyomtatásE-mail

Telefon: +36-66-444-999
Mobil: +36-30-9451-436
E-mail: rekordmobil@alfold.net