Posted on

Használjon Ön is elektromos kerékpárt a tisztább környezetért 2020-ban!

Z-Tech ZT-03 Elektromos kerékpár

Elektromos kerékpár, elektromos robogó

Újraindul a hétköznapi élet – és ezzel az elektromos kerékpározás – a rendkívüli Covid-19 helyzet után.

Való igaz elhamarkodott gondolatként is el lehetne könyvelni a kijelentést, de legyünk pozitívak!

Az Európai Unióban és Magyarországin is nyitnak a határok és egyre több helyen enyhülnek a korlátozások. Ezzel párhuzamban az elektromos kerékpárok, robogók piaca is újra felélénkülni látszik. A több hónapig veszteglő áruszállítás várva vártan beindul így az Ön által kiválasztott elektromos kerékpárt hamarosan új családtagként üdvözölheti. A rendkívüli helyzet ellenére az elektromos járműipar iránti érdeklődés töretlen, hiszen nem csak tiszta és környezetbarát hanem nem utolsó sorban költségtakarékos. Az üzemanyag árak nagyot zuhantak a leállás alatt, viszont ez a tendencia már most robbanásszerűen megfordult. Hétről-hétre lineáris emelkedést tapasztalhatunk ami az autótulajdonos családok számára több ezer forint többletköltséget jelent minden egyes hónapban. Ennek tudatában illetve a jó idő beköszöntével a helyes döntés most az elektromos kerékpárok és robogók mellett szól.

PEDELEC elektromos kerékpár

Amennyiben Ön megmaradna a hagyományos kerékpározás élménye mellett bátran ajánlhatjuk Pedelec meghajtású elektromos kerékpárjainkat. Ebben az esetben megmarad a kerékpározás élménye, hiszen izomerő hajtása mellett élvezheti az elektro-motor rásegítés előnyeit.

Mondanunk sem kell, hogy milyen pozitív élettani hatásai vannak a kerékpározásnak. Testet lelket karban tartja és nem mellesleg kíméletesen lehet tenni a mozgásszegény életmód ellen.

Ha inkább a dinamikus gyors közlekedés híve ebben az esetben bátran ajánljuk nagyobb teljesítményű elektromos robogóinkat. A nagyobb hatótáv és erősebb nyomaték garantáltan nem hagyja cserben a mindennapokban. Ebben az esetben megizzadni sem kell, hiszen semmilyen izomerőt nem szükséges hozzáadni a mozgási energiához. Elsősorban munkába járáshoz és hétköznapi közlekedéshez, nagy bevásárlásokhoz ajánljuk.

A jelenlegi rendkívüli helyzet igaz alábbhagyni látszik viszont mindezek ellenére hazánkban is továbbra javasolt az elővigyázatosság és körültekintés. Éppen emiatt a tömegközlekedés mellőzése továbbra is egy felelősségteljes döntés amihez az elektromos kerékpározás kitűnő választás lehet!

Használja ki a jó időt és töltse kint a szabad levegőn és élvezze a határtalan szabadságot amit ez a közlekedési forma nyújt Önnek!

Cégünk a Rekord-Mobil Kft. immáron 25 éve áll a kétkerekű közlekedési eszközöket használók rendelkezésére. Tekintse meg óriási elektromos jármű választékunkat és válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet!

Díjmentes tanácsadással állunk vásárlóink rendelkezésére.

Telefonon és e-mailben is elérhetőek vagyunk. Elérhetőségeink: https://elektromos-kerekparbolt.hu/kapcsolat oldalon vagy a honlapunk címsorában is megtalálható.

Várjuk megtisztelő érdeklődését!

Rekord-Mobil Kft. csapata